пятница, 14 сентября 2018 г.

Місячник " Увага! Діти на дорозі"

Наш друг - дорожній рух

Щороку в навчально - виховному комплексі   проводиться місячник «Увага! Діти на дорозі!». У рамках цього місячника в закладі пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху відповідно до плану.

Головною заходів є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  До проведення заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму залучилися  педагоги,учні, батьки  – усі ті,кому небайдуже збереження дитячого життя.

Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, класні керівники провели  Єдині уроки  з правил безпечної поведінки на дорозі, пройшов і конкурс плакатів, малюнків «Наш друг - дорожній рух»,  показ мультфільмів «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-5 кл.) та документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 6-11 кл.).  Серед учнів 7-х класів було проведено турнір знавців правил дорожнього руху.


       Під час час літніх канікул діти відвикли від інтенсивного руху і, звичайно,  підзабули правила безпечної поведінки на дорогах. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі з основ безпеки життєдіяльності. Наприкінці серпня більшість дітей після сезону відпусток повертаються з батьками з відпочинку до міст з інтенсивним рухом транспорту на вулицях.          За статистикою саме в кінці серпня – на початку вересня помітно зростає рівень аварійності за участю дітей, тому співробітники Державтоінспекції приділяють дітям особливу увагу, намагаються вберегти їх від трагічних помилок на автошляхах, роз’яснюючи неповнолітнім вимоги правил дорожнього руху та пояснюють, якими можуть бути наслідки від їх невиконання.

Педагог - організатор Келипенко Т.М.

Комментариев нет:

Отправить комментарий