воскресенье, 13 мая 2018 г.

Свято у мікрорайоні "Свій до свого із своїм"

Свято у мікрорайоні 
"Свій до свого зі своїм"
      Третій рік у мікрорайоні навчально  - виховного комплексу проходить звітний концерт вокально - хореографічного гуртка
"Смайл". Організатором якого і творчим керівником є Висоцька Жаньєтта Юліївна - керівник гуртка. 11 травня цього року свято пройшло під девізом "Свій до свого зі своїм" і при-
свячено  було Дню сім'ї.
     Щорічно у день проведення концертної програми проходить і ярмарок, який жителі селища чекають з нетерпінням і із задоволенням купують смаколики, які приготували діти разом із батьками. Кошти, зібрані дітьми на ярмарку, підуть у благодійний фонд класів, частина, за рішенням батьківського комітету, - на потреби закладу.
      У цьому році на свято були запрошені і гості: виступила група " Бумеранг", Оселедченко Володимир, який виконав пісню про Марганець, Земляченко Олександра. Чотири години розважальної програми: масові танці, пісні, інсценування пісень, флешмоб із участю батьків - пройшли дуже швидко, яскраво. Це дійсно сімейне свято, яке за три роки стало улюбленим і збирає все більше і більше глядачів. Хочеться подякувати усім, хто взяв участь в організації і проведенні свята. І, звичайно, велике спасибі нашим маленьким аристам із гуртка "Смайл" і їх керівнику Висоцькій Жаньєтті Юліївні за їх творчість, любов до мистецтва, за бажання подарувати радість, хороший настрій, позитивні емоції близьким людям. 
Педагог - організатор Келипенко Т.М.








Комментариев нет:

Отправить комментарий