среда, 9 мая 2018 г.

Мітинг біля братської могили курсантів Одеського артилерійського училища

Мітинг біля братської могили курсантів Одеського артилерійського училища

    На мітинг жителі селища Городище збираються 73 роки з того пам'ятного 9 травня 1945 року. Час невблаганний. Ветеран війни залишився вже один із майже сотні  - Нікітін Федор Миколайович, уже мало залишилось і тих, хто працював у тилу, наближаючи День перемоги над нацистами.  Але все так же багато людей приходить на цей захід, щоб вшанувати пам'ять тих, хто не повернувся з тієї жорстокої,  крово -
пролитної війни.
    На мітингу уже третій рік присутня Жадько Олена Анатоліївна - міський голова, яка бере участь у урочистій ході до братської могили. Жителі селища завжди чекають виступу учнів навчально - виховного комплексу " Марганецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 - дошкільний навчальний заклад" . У покладанні Вінка Слави задіяні найкращі учні закладу. У цьому році довірили це учням 9 класу: Лачинову Максиму, Бабкову Олександру, Жур Максиму, прапор України - Зембрі Владиславу.
    Не стримуючи сліз стоять односельці, вшановуючи пам'ять загиблих, дякуючи живим. І кожен розуміє, що війна - це біда, яка несе горе, смерть, сирітство. 
    Хай завжди буде мир на Землі! Нехай наші діти ніколи не знають жахіття війни!

Комментариев нет:

Отправить комментарий