четверг, 18 октября 2018 г.

Відкриття мовно - літературного - конкурсу імені Т. Шевченка

Відкриття мовно - літературного конкурсу імені Т. Шевченка

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» у 2018/2019 навчальному році відбудеться ІX Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Згідно з Положенням про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 571, конкурс проводиться для учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти.
Проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка має сприяти піднесенню престижу української мови і літератури у молодого покоління, підвищенню рівня загальної мовної культури, вихованню в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю: вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.
Урочистості з нагоди початку ІX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбудуться 18 жовтня 2018 року у м. Миколаїв. 
У навчально - виховному комплексі відбудеться  урочисте відкриття конкурсу 19 жовтня 2018 року.
Педагог - організатор Келипенко Т.М.

Комментариев нет:

Отправить комментарий